МОЛОДЬ ЗА ПРАВА СПОЖИВАЧІВ
Четвер, 02.05.2024, 20:58
Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
Харчові продукти [49]
Публікація статей з результатами досліджень якості харчових продуктів
Непродовольчі товари [39]
Публікація статей з результатами досліджень непродовольчих товарів
Банківські послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень банківських послуг
Страхові послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень страхових послуг
Туристичні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень туристичних послуг
Консалтингові послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень консалтингових послуг
Побутові послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень побутових послуг
Реклама [0]
Публікація статей з результатами досліджень рекламних послуг
Юридичні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень юридичних послуг
Медичні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень медичних послуг
Поліграфічні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень поліграфічних послуг
Транспортні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень транспортних послуг
Бухгалтерські послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень бухгалтерських послуг
Сервісні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень сервісних послуг
Фінансові послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень фінансових послуг
Митні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень митних послуг
Маркетингові послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень маркетингових послуг
Освітні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень освітніх послуг
Інформаційні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень інформаційних послуг
Internet-послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень Internet-послуг
Житлово-комунальні послуги [0]
Публікація статей з результатами досліджень житлово-комульних послуг
Послуги зв'язку [0]
Публікація статей з результатами досліджень послуг зв'язку
Послуги охорони та безпеки [0]
Публікація статей з результатами досліджень послуг охоронних компаній
Послуги індустрії розваг та відпочинку [0]
Публікація статей з результатами досліджень послуг індустрії розваг та відпочинку

Пошук

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 163

Міні-чат

Друзі сайту
КНТЕУ

МЦ ОСА

Портал споживача

Центр Экспертиз "ТЕСТ"

Якість життя

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Файли » СТАТТІ

У розділі матеріалів: 88
Показано матеріалів: 81-88
Сторінки: « 1 2 3

В статті охарактеризовано асортимент та результати товарознавчої оцінки якості спредів, що реалізується на продовольчому ринку України.
Харчові продукти | Переглядів: 579 | Завантажень: 556 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

В статті наведено результати товарознавчої оцінки якості бананів сорту Кавендіш різного ступеню стиглості за органолептичними та хімічними показниками.

Харчові продукти | Переглядів: 501 | Завантажень: 514 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

На полицях магазинів представлена продукція різних виробників, які  намагаються зачепити споживача саме їхньою  продукцією, використовуючи різноманітну рецептуру та способи, удосконалену технологію,сучасне обладнання, а також висококваліфікованих спеціалістів. Але, сучасний споживач висуває  ряд вимог до виробника, особливо щодо паштетної продукції, адже наш споживач полюбляє  паштети. Зокрема, споживач хоче, аби продукти з паштету мали кращі споживні властивості: продукція була відповідної якості, за доступними цінами тощо.
Харчові продукти | Переглядів: 507 | Завантажень: 787 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

В статті досліджуються проблеми маркування чорного байхового чаю найвідоміших імпортерів чаю в Україні. Об'єктами дослідження були обрані 5 зразків чорного крупнолисткового байхового чаю різних виробників  (імпортерів). Дослідження визначали відповідність маркування чаю вимогам чинного законодавства та обєктивним вимогам споживача. Зразки також були досліджені за органолептичними і фізико-хімічними показниками. Стаття торкається проблеми українського законодавства щодо корисності реального маркування для споживача.
Харчові продукти | Переглядів: 484 | Завантажень: 460 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

Проведено порівняльну оцінку органолептичних та фізичних досліджень волоських горіхів, визначено відповідність пакування та маркування вимогам НД, вивчено поживну цінність, особливості будови.

Харчові продукти | Переглядів: 524 | Завантажень: 846 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

У даній статті представлено результати оцінки якості та конкурентоспроможності штучної чорної ікри за органолептичними, фізико-хімічними показниками та показниками харчової нешкідливості. Проведено аналіз факторів формування якості чорної штучної ікри.
Харчові продукти | Переглядів: 562 | Завантажень: 1286 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

В даній статті проведено аналіз факторів формування якості та безпечності суші різних товаровиробників на ринку України. Вивчено хімічний склад та харчову цінність виробів з риби, проведено дослідження показників якості та визначено шляхи оптимізації товарної номенклатури.
Харчові продукти | Переглядів: 653 | Завантажень: 868 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

В статті наведено результати якості йогуртів із масовою часткою жиру 2,5 % п”яти торгових марок українських виробників, які свідчать, що лише один з досліджуваних йогуртів відповідає вимогам нормативної документації.
Харчові продукти | Переглядів: 660 | Завантажень: 1734 | Додав: admin | Дата: 06.06.2010 | Коментарі (0)

1-40 41-80 81-88
Copyright MyCorp © 2024
Сайт создан в системе uCoz