МОЛОДЬ ЗА ПРАВА СПОЖИВАЧІВ
Вівторок, 23.04.2024, 12:11
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 163

Міні-чат

Друзі сайту
КНТЕУ

МЦ ОСА

Портал споживача

Центр Экспертиз "ТЕСТ"

Якість життя

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 23 » ПРОЕКТ Звернення представників Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів» до небайдужої молоді
21:22
ПРОЕКТ Звернення представників Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів» до небайдужої молоді

ПРОЕКТ Звернення представників Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів»  до небайдужої молоді України з приводу необхідності консолідації зусиль у боротьбі за права споживачів

 

Ми, представники Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів» від Київського національного торговельно-економічного університету,  підтримуємо розвиток в Україні руху із захисту прав споживачів і звертаємось до молоді України із закликом про об’єднання зусиль у боротьбі за отримання якісних товарів та послуг.

Для того, щоб не втратити черговий шанс зробити крок у напрямку стратегічних національних пріоритетів, не можна зволікати із розробкою дієвого плану заходів, якого чекають українські споживачі. На даному етапі принципово важливо почути голос кожного споживача і  підтримати курс на інтеграцію молоді у вирішення нагальних консумерських проблем.

Особливо важливо наповнити практичним змістом всі компоненти молодіжної інтеграції, включно з проведенням якісної та прозорої інформаційної кампанії із залученням молодіжних, громадських та державних організацій.

Ми, активні члени Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів» від КНТЕУ, висловлюємо щире сподівання, що приєднання активної і небайдужої молоді до Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів» може стати першим значним дієвим кроком небайдужої молоді, який відкриє шлях до подальшого посилення міжнародних позицій України у світі.

Знаходження консенсусу між українськими виробниками та споживачами стане одним із вагомих етапів консолідації української держави і задоволення нею прав громадян. При цьому, всі ми свідомі того, що позитивні результати дій Руху стануть важливим кроком до входження України в європейський цивілізаційний простір. 

В Україні існує консолідована думка експертного середовища, яке однозначно підтримує необхідність громадського обговорення споживчих проблем і усвідомлює ту користь, яку отримає держава, виховавши освіченого споживача. 

Ми, активісти Київського національного торговельно-економічного університету,  висловлюємо свою підтримку дій існуючих громадських організацій із захисту прав споживачів та засвідчуємо готовність до поглиблення співпраці з органами законодавчої та виконавчої влади, громадськими та молодіжними організаціями, з тим аби посилити активність громадського сектору у вирішенні консумерських проблем та реалізувати План дій Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів».


               РОЗБУДИ СВОЮ СВІДОМІСТЬ – ПРИЄДНАЙСЯ ДО НАШОГО РУХУ

                         СТВОРИ СВОЄ МАЙБУТНЄ!   


         Суспільство повинно почути голос споживача!


Переглядів: 873 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Сайт создан в системе uCoz