МОЛОДЬ ЗА ПРАВА СПОЖИВАЧІВ
Четвер, 25.04.2024, 15:18
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 163

Міні-чат

Друзі сайту
КНТЕУ

МЦ ОСА

Портал споживача

Центр Экспертиз "ТЕСТ"

Якість життя

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 25 » Консумерський фестиваль «Молодь за права споживачів»
23:04
Консумерський фестиваль «Молодь за права споживачів»

22 жовтня 2012 року в рамках проведення в Київському національному торговельно-економічному університеті Європейських днів торгівлі відбулася урочиста презентація консумерського руху «Молодь за права споживачів».

    З року в рік студенти університету піднімають консумерський рух на ще вищий щабель. Про нас знає вся країна, ми достукалися до дверей держави, тому зараз усе в наших руках і майбутнє залежить, безперечно, від тих, хто почне перейматися цією проблемою, хто виявить зацікавленість та бажання боротися за свої права.

    Урочисте зібрання відкрив Осика Віктор Анатолійович, декан факультету товарознавства та торговельного підприємництва. Він побажав студентам максимально проявити себе, взяти участь у всіх можливих напрямках діяльності руху, натхнення та наснаги в роботі,  адже це досить важливо як для студентів, так і для пересічних споживачів.

  Із привітальним словом та побажаннями розвивати в нашій країні консумерський рух виступив Кішко Ігор Ярославович, генеральний директор  Української торгівельної асоціації.

     Учасникам фестивалю було представлено молодіжний центр «ОСА», який набув великого розмаху в своїй роботі та є осередком консумерського руху в університеті. Аспіранти й студенти Олександра Хробатенко, Юлія Міклашевська, Олександр Дьяков, Ігор Кузьменко, Дмитро Антюшко, Надія Заблоцька, Ольга Пастернак, які стояли біля витоків її створення донесли до студентів інформацію з приводу напрямків діяльності центру, його відділів, заходів та презентували План заходів Руху на 2013 рік.

    Теплими, натхненними словами запалила серця майбутніх консумеристів активіст руху, випускниця нашого університету Марія Фоменко, яка разом із дипломом винесла з наших стін багатий консумерський досвід та ідеї подальшої боротьби за права споживачів.

       Цього дня ми згадали й проведення Консумерського фестивалю за всі роки його існування в КНТЕУ. Це свято вже стало для нас традицією. Ми пишаємося, що в університеті є такий рух,  така колосальна можливість проявити себе, допомогти кожному з нас дізнатися про свої права як споживача. Сподіваємося, що першокурсники перейнялися нашим фестивалем і вже навесні ми проведемо його з новим подихом ідей.

    За традицією проведено консумерський квест, у якому команди «Юні експерти» та «Юні товарознавці» боролися за солодкий приз. Так, в результаті змагань, перемогла команда «Юних товарознавців».

Ось такою насиченою була наша зустріч. Дорогі друзі, ми з нетерпінням чекаємо на вас, на ваші ідеї та побажання, залучайтесь до консумерського руху «Молодь за права споживачів»!

 

ПРОБУДИ СВОЮ СВІДОМІСТЬ – ПРИЄДНАЙСЯ ДО НАШОГО РУХУ!

СТВОРИ СВОЄ МАЙБУТНЄ!

СУСПІЛЬСТВО МАЄ ПОЧУТИ ГОЛОС СПОЖИВАЧА!

 

 

 

 

Переглядів: 850 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Сайт создан в системе uCoz